У Херсоні рашисти другий день поспіль обстрілюють рятувальників

670 0

Ми у соцмережах:

У Херсоні рашисти другий день поспіль обстрілюють рятувальників

Сьогодні, 6 січня, окупанти обстріляли одну з пожежних частин Херсона. Унаслідок обстрілів загинув 1 рятувальник, ще 4 – отримали поранення.

Про це повідомила Херсонська обласна військова адміністрація: 

- Один рятувальник загинув, ще четверо дістали поранення. Один вогнеборець – у тяжкому стані, троє – середньому. Їх госпіталізували до лікарні, де медики надають їм необхідну допомогу.

Також росіяни атакували й житловий будинок, що поруч з пожежною частиною. Не дивлячись на те, що рятувальники самі потрапили під обстріл, вони одразу вирушили ліквідовувати пожежу. 

Так зване російське “різдвяне перемирʼя” – це бабуся, яка напередодні Різдва потрапила під обстріл у власній оселі, це родина рятувальника, яка не дочекається на повернення свого Героя, це четверо рятувальників, які зустрінуть Різдво у лікарні.

Росіяни – кляті та жалюгідні терористи, які прикриваючись вірою, вбивають та калічать наших людей. Не забудемо! Міжнародний трибунал та кара Божа чекають на цих нелюдів!

Минулої доби російські окупаційні війська також обстрілювали пожежну частину ДСНС у Херсоні. За попередніми даними, постраждалих не було.

Головний рятувальник України Сергій Крук так прокоментував обстріл у Херсоні:

- Росіяни вкотре підтвердили той факт, що довіряти їм не можна. Херсон. Черговий артобстріл нашого підрозділу. Є загиблі та поранені. Це друга пожежна частина за два дні, яку обстріляв ворог, порушуючи всі принципи і норми міжнародного права.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також