У Хмельницькому священники УПЦ МП побили військового (ВІДЕО)

969 0

Ми у соцмережах:

У Хмельницькому священники УПЦ МП побили військового (ВІДЕО)

Захисник прийшов до храму, щоб запитати вірян, скільки ще людей повинно загинути, аби вони припинили ходити у церкви МП.

 У місті Хмельницький в церкві УПЦ ПМ священники накинулися на українського військовослужбовця і скрутили його за «незручне запитання».

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик

«На відео військовий Артур Ананьєв, який з початку повномасштабки добровольцем пішов на фронт в складі 19 стрілецького батальйону. Отримав контузію та черепно-мозкову травму. Коли вся країна спостерігає за ситуацією в Лаврі, він САМ пішов в московський храм щоб поставити запитання «Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат?»», – написав місцевий депутат.

Також він зазначив, що коли приїхали поліцейські, вони не чіпали священників, а натомість затримали військовослужбовця за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Правоохоронці пізніше повідомили, що на священника також відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 ККУ. 

У пресслужбі Хмельницької єпархії УПЦ МП заявили наступне:

«Під час Божественної літургії, переодягнений у військову форму чоловік вчинив напад на священнослужителя Свято-Покровського кафедрального собору Хмельницька, зірвав Богослужіння, облив і пошкодив Священне Євангеліє в присутності понад 100 прихожан». 

Усі обставини наразі з'ясовують поліцейські.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також