У колишнього головного лісника Рівненщини конфіскували 98 мільйонів й відпустили

21539 0

Ми у соцмережах:

У колишнього головного лісника Рівненщини конфіскували 98 мільйонів й відпустили

Минулого року в колишнього депутата Рівненської облради та заступника голови лісового офісу Віталія Суховича знайшли сумки з грішми та елітну нерухомість.

 Посадовця звинувачували у незаконному збагаченні.

Як стало відомо, багаторічний очільник лісової галузі Рівненщини пішов на угоду зі слідством, де визнав, що винен.

Угоду затвердив Вищий антикорупційний суд, повідомляє «Слово і діло».

Сухович визнав провину та надав викривальні показання щодо себе. Також він добровільно переказав 5 млн грн на Збройні сили України і мав належну процесуальну поведінку. До того ж, обвинувачений підтримав спеціальну конфіскацію вилучених коштів.

Обвинуваченому депутату призначили 5 років умовного позбавлення волі з випробуванням у 3 роки. Також суд застосував спецконфіскацію до 1,34 млн доларів, 1,034 млн євро та 1,56 млн грн, вилучених в Суховича.

Крім того, на депутата поклали наступні обов'язки: періодично з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти цей орган про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Нагадаємо, що в Суховича вилучили готівкою понад 4 млн доларів США у різній валюті.

Також правоохоронці знайшли три елітні автомобілі «AUDI Q8», «MERCEDES-BENZ GLE 350E», «BMW X5», коштовності та дорогі годинники, зокрема елітної марки Рatek philippe. Виявлено золоті монети, злитки золота, 2 пістолети, автомат Калашникова з 16 магазинами до нього із патронами.

Читайте також по темі: У Суховича знайшли не все?

З лісів Рівненщини позвільняли мільйонерів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також