У Костопільському районі - тиждень карантину

1215 0

Ми у соцмережах:

У Костопільському районі - тиждень карантину

З 12 лютого у Костопільському районі введено епідемічний стан із грипу та гострих респіраторних захворювань.

Під головуванням Олександра Середи, голови Костопільської райдержадміністрації, відбулося оперативне засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Костопільського району щодо стану захворюваності населення на грип та інші гострі респіраторні інфекції у Костопільському районі.

Лікар – епідеміолог Костопільського міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України» Ірина Нисевич доповіла, що захворюваність у районі упродовж тижня, із 2 по 9 лютого , склала 840 випадків грипу та ГРВІ, що становить 130,2 на 10 тисяч населення і перевищує епідемічний поріг на 40,2 %. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Наталія Беляновська інформувала, що станом на 9 лтого захворіло на ГРВІ та грип 19% учнів (1167 дітей) загальноосвітніх навчальних закладів Костопільського району. Члени комісії вирішили ввести епідемічний стан із 12 лютого року терміном на один тиждень.

Нагадаємо, у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРІ призупинили навчання у місті Дубно, Рівному,  в Рівненському та в Радивилівському районах. В Деражненській ОТГ та деяких навчальних закладах Острозького і Дубровицького районів рішення комісій переглядатимуть на початку наступного тижня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також