У Костополі жалоба за молодим воїном, який загинув через мінометний обстріл

1252 0

Ми у соцмережах:

У Костополі жалоба за молодим воїном, який загинув через мінометний обстріл

Сергій Демчук був старшим сином та завжди піклувався про своїх рідних: матір та брата. Він хотів одружитися з коханою дівчиною та купити будинок. На жаль, молоде життя обірвалося на війні. Сергію було всього 25, - кажуть у громаді.

Як розповіли у міській раді Костополя, Сергій Володимирович Демчук народився в селі Осова 7 червня 1999 року, навчався в місцевій школі. Згодом здобував спеціальність будівельника у Луцькому училищі. Працював на підприємстві дробильником. У 20 років проходив строкову службу і виявляв неабиякий інтерес до військової справи, хотів йти на контрактну службу, але матір відмовляла сина.

«Сергій самостійно підписав контракт на проходження служби у резерві. Він казав, що служба це саме те, чого він хотів. Сергій така людина, яка не може стояти осторонь. Якщо біда, він перший кинеться допомагати. За себе не подумає, а комусь допоможе», - розповідає матір воїна Галина Демчук.
 
У 2022 році Сергій поїхав на заробітки за кордон. Через тиждень почалося повномасштабне вторгнення. Його знайомі залишилися працювати далі, а він єдиний без вагань повернувся захищати Батьківщину. Сергія Демчука призвали на службу 27 лютого 2022 року. Він був стрільцем 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу стрілецької роти Національної гвардії України. Мав позивний "Бізон".
 
«Сергій був дуже добрий та дружній до оточуючих і ніколи не відмовляв у допомозі. Дбав про наш будинок та господарство. Думав про майбутнє.. Разом із дівчиною вони хотіли купити хатинку. Мали одружитися вже, він зробив їй пропозицію» - каже матір Галина Демчук.

Сергій загинув внаслідок мінометного обстрілу на Запоріжжі. Це трапилося 26 липня. Того дня він востаннє виходив на зв'язок із рідними. Повідомив про обстріл, сказав, що все обійшлося. Та поранення Сергія були несумні із життям.
Попередньо прощання відбудеться 31 липня. Інформація доповнюється, деталі поховання згодом.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також