У Костополі жінка встромила ножа в груди співмешканця

3257 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Вчора, третього вересня, пів на дванадцяту ночі медики Костопільської центральної районної лікарні повідомили поліцейським про 33-річного місцевого жителя, якого госпіталізували із ножовими пораненнями.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілому завдала 33-річна співмешканка. Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції області, пара повернулася додому напідпитку. Спочатку сварились, потім чоловік ударив жінку в обличчя кулаком. У відповідь вона схопила кухонного ножа та встромила його чоловіку у груди.

«Швидку» викликав 11-річний син жінки, який став свідком інциденту. Чоловіка госпіталізували до реанімації — нині його життю нічого не загрожує. Медики діагностували у нього проникаюче поранення грудної клітки з пошкодженням правої легені, різані рани спини.

Слідчі за фактом умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального Кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення костопільчанці про підозру та обрання міри запобіжного заходу. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також