У Костополі зменшили тариф на тепло

1146 0

Ми у соцмережах:

У Костополі зменшили тариф на тепло

Сьогодні з ініціативи міського голови Костополя Євгенія Денисюка відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. На порядку денному члени виконкому розглянули одне з найактуальніших питань - питання щодо зменшення тарифу на тепло для населення.

Було прийняте рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету Костопільської міської ради від 11 жовтня 2021 №333 «Про затвердження тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для КП КМР «Костопількомуненергія»», зі змінами, повідомляє на своїй фейсбук-сторінці Костопільська міська рада. 

Новий тариф на тепло тепер становитиме 2200, 77 грн/Гкал. Торішній тариф, який встановив міськвиконком торік у жовтні,  складав 2460,70 грн./Гкал.  Але навіть новий тариф на тепло у Костополі буде вищим, ніж нині у Рівному, де Гкал вартує лише 1913 грн. 

До кінця нинішнього опалювального сезону теплопостачальному підприємству "Костопількомуненергія" треба компенсувати понад 4 мільйони гривень, інакше це підприємство просто збанкрутіє. Втім, Костопільська міська рада цього робити,  вочевидь, не збираться. Тепловики тим часом радять містянам, які мешкають у багатоповерхівках, брати "теплі кредити" та утеплювати самим своє житло.

Читайте також: У Костополі - невдоволені тарифами на тепло

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також