У Костополі знову День жалоби: на Луганщині загинув молодий воїн

1276 0

Ми у соцмережах:

У Костополі знову День жалоби: на Луганщині загинув молодий воїн

16 березня у Костопільській громаді оголошено День жалоби за загиблим Героєм. 22-річний Данило Шевчук загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині. Герой довгий час вважався зниклим безвісти.

Народився Данило Шевчук 10 січня 2001 року в місті Костопіль. Закінчив Костопільську ЗОШ №2, 2017 року пішов захищати рідну землю від окупанта, захищав нашу незалежність, гідність нашого народу. Юнак служив 81-й аеромобільній бригаді 122-го аеромобільного десантно-штурмового батальйону - у роті вогневої підтримки.

Один із наймолодших Героїв України. Один із тих, чия особиста історія, характер, сміливість навіки залишаться в наших серцях. Був вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину.

- Нехай добрий спомин про Данила Шевчука буде сильнішим за смерть. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю нашого земляка. Найщиріші слова підтримки близьким, рідним, побратимам полеглого Героя України, - йдеться у повідомленні Костопільської міської ради. - Просимо всіх жителів Костопільської громади віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу Героя, який поклав своє життя за свободу і незалежність України!

16 березня о 09:00 - в'їзд похоронного кортежу (зі сторони Рівного)

12:30 - чин похорону в рідній домівці (вулиця Повстанська, будинок 44)

13:30 - піша хода до Майдану Шевченка

Поховають Захисника на "Новому" кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону. Вічна слава Герою!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також