У кращих традиціях

1915 0

Ми у соцмережах:

У кращих традиціях

Перший у цьому сезоні поєдинок між рівенським «Пульсаром» та «Львівською політехнікою» пройшов у кращих традиціях більш як десятирічного протистояння цих клубів. Нагадаю, що торік у трьох з чотирьох зустрічей між суперниками перемогли львів’яни, причому щоразу з мінімальною перевагою. Цього разу черга виривати перемогу на останніх секундах була за «Пульсаром».

«Пульсар» — «Львівська політехніка»
82:79 (18:17, 18:20, 27:19, 19:23)
Рівне, 27 листопада, спорткомплекс ДЮСШ №4, 800 глядачів.
«Пульсар»: Кузьмінець (2), Костко (23), Ковалевський (21), Кіба (0), Дубнюк (13+14 підборів), Скиданов (17), Колот (6), Захожий (0).
«Львівська політехніка»: Калугін (14), Панченко (4), Миронов (5), Мартинов (15), Дружбляк (14), Мінчаков (23+12 підборів), Лемик (4).

Перший у цьому сезоні поєдинок між рівенським «Пульсаром» та «Львівською політехнікою» пройшов у кращих традиціях більш як десятирічного протистояння цих клубів. Нагадаю, що торік у трьох з чотирьох зустрічей між суперниками перемогли львів’яни, причому щоразу з мінімальною перевагою. Цього разу черга виривати перемогу на останніх секундах була за «Пульсаром». І хоча у стартових восьми матчах «політехніки» зазнали восьми поразок, тренер рівнян Сергій Шемосюк був переконаний, що чергова гра для його підопічних вийде непростою, адже поранений звір вдвічі небезпечніший. Досвідчений фахівець не помилився. З перших хвилин точилася абсолютна рівна боротьба, те, що у баскетболі зветься «гойдалками». Під кінець третьої чверті рівнянам вдалося збільшити відрив до десяти очок (максимальна різниця в рахунку), проте це аж ніяк не гарантувало їм легке життя. У заключній десятихвилинці львів’яни змогли наздогнати і навіть випередити підопічних Шемосюка. Усе вирішувалося в останні секунди. Ключовим у зустрічі став момент, коли молодий львівський центровий Лемик не влучив два штрафні. Костко на це відповів двома очками, а закріпив успіх Вадим Скиданов, влучивши один з двох штрафних. У ті миті, що залишалися, гостям нічого не залишалося, як влучати триочковий, проте фортуна від них відвернулась. «Пульсар» переміг. Це була п’ята перемога нашої команди у дев’яти матчах. У першому колі рівнянам залишилося провести ще три матчі: 5 грудня в Сумах, 11 грудня проти «Будівельника» у Рівному та 15 грудня в Одесі. Суперники не з легких, але й непереможними їх навряд чи назвеш. Результати інших матчів туру: «Дніпро» — «Хімік» — 66:63, «Возко» — «Кривбасбаскет» — 83:78, «Будівельник» — БК «Київ» — 71:96, МБК «Миколаїв» — МБК «Одеса» — 86:95, «Політехнік» — «Сумихімпром» — 73:88.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також