У медсестер сьогодні свято

962 0

Ми у соцмережах:

У медсестер сьогодні свято

Сьогодні, у Міжнародний день медичної сестри, перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін привітав працівниць Рівненського військового госпіталю.

Медсестри цього закладу надають необхідну допомогу нашим захисникам. Вони одними з перших були на передовій, у зоні проведення бойових дій на сході України. Зараз продовжують опікуватися військовими тут, у госпіталі. І у цей нелегкий час пандемії медичні сестри госпіталю готові до боротьби з вірусом.

 

-  Від імені голови Рівненської ОДА Віталія Коваля вітаю з професійним святом. Ви завжди там, де важко. Дякую за служіння і вірність присязі. Своїм професіоналізмом та роботою повертаєте у стрій наших бійців, які зазнають поранень, хвороб. Бажаю вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, успіхів та перемог, - звернувся до присутніх Сергій Подолін.

Трьох медичних сестер Рівненського військового госпіталю закладу нагороджено почесними грамотами та нагрудними знаками Рівненської ОДА.

 

До привітань долучилися начальник Рівненського військового госпіталю Тимофій Кульчицький та офіцери управління ОК «Захід».

Нині у Рівненському військовому госпіталі працює понад сто медичних сестер. Виконуючи всі приписи лікарів, вони щоденно надають допомогу військовим. Окрім цього, підопічним закладу важлива та потрібна їх психологічна підтримка та турбота.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також