У міській раді Вараша провели обшуки

4572 0

Ми у соцмережах:

У міській раді Вараша провели обшуки

Правоохоронці працювали у кабінетах міського голови Сергія Анощенка та начальника управління містобубування, архітектури та капітального будівництва, Сергія Бедика.

Вараш.інфо повідомляє, посилаючись на власні джерела, що кримінальне провадження ропочате за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами.

Того дня провели ряд слідчих дій, окрім владних кабінетів, було проведено обшуки у помешканнях і гаражах осіб, причетних до злочину.

Правоохоронці вилучили всі потрібні документи та немаленьку суму грошейв, походження яких будуть встановлювати під час досудового розслідування.

Також у кримінальному провадженні фігурує керівництво «ЖБК Енергетик» (новобудова №43 по м-н. Вараш).

Журналістам вдалося знайти інформацію про те, що згідно договору про пайову участь у розвитку інфраструктури м.Кузнецовськ від 05.12.2016 року №07-2016 для ЖБК Енергетик було зменшено розмір пайової участі у розвитку інфраструктури міста на суму проведених робіт з благоустрою території поза межами виділеної земельної ділянки, внаслідок чого спеціальним фондом бюджету міста недоотримано доходів в сумі 1644,19 тисяч гривень. Якщо простішими словами, то бюджет міста, через «домовленості» певних посадових осіб, не отримав понад півтора мільйона гривень, тобто наше місто понесло збитки.

Про це міського голову повідомляло управління Західного офісу Держаудитслужби. Вони неодноразово нагадували, що пайову участь було зменшено безпідставно і ситуацію потрібно виправити тільки чомусь Сергій Анощенко це проігнорував.

Досудове розслідування у кримінальному проваджен провадженні здійснює Головне слідче управління національної поліції, то ж вони і встановлять хто, коли та за скільки домовлявся.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також