У міськраді поки не знають, як організувати карантин в Рівному

6753 0

Ми у соцмережах:

У міськраді поки не знають, як організувати карантин в Рівному

Рішення міської влади Рівного щодо обмежувальних і карантинних заходів у місті з метою недопущення поширення COVID-19 буде оголошене у четвер, 12 березня, після отримання офіційного рішення і роз'яснень Уряду.

 Таку позицію озвучила пресслужба Рівненської міської ради та її виконавчого комітету. Її підтвердила заступниця міського голови Галина Кульчинська:

-          У цьому рішенні мають бути роз’яснення, яким чином нам діяти далі. Наприклад, ми можемо рекомендувати школам і дошкільним закладам закриватися на карантин, а можемо закрити їх примусово. А як тоді переноситься ЗНО? Яким чином нараховуватиметься зарплата вчителям? А як бути працюючим батькам, які не мають куди подіти дітей на період карантину? Є й багато інших питань. Мабуть, доведеться відмінити концерти, змагання та подібні заходи. Наприклад, спортивну першість школи №5 з боксу, в якій мали брати участь представники інших областей.

За словами заступниці, сімейним лікарям були надані рекомендації зв’язатися з пацієнтами, з якими вони підписали декларації у віковій категорії 65+, що становлять групу ризику, та запитати про їхнє самопочуття.

-          Краще працювати на випередження, щоб потім не звинувачувати себе, що недогледіли, - вважає Галина Кульчинська.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також