У міськраду прийшли ревізори, щоб зробити аудит бюджету

1198 0

Ми у соцмережах:

аудитори прийшли у міську раду

Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області сьогодні розпочало державний фінансовий аудит бюджету Рівненської міської територіальної громади за період з 1 січня 2018 року по 30 вересня 2021 року.

Під час зустрічі з міським головою Рівного Олександром Третяком начальник управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області Анатолій Карп`юк представив керівникам управлінь та департаментів виконавчого комітету Рівненської міської ради робочу групу аудиторів, які проводитимуть державний фінансовий аудит бюджету міста Рівного відповідно до Плану проведення заходів державного фінансового контролю Держаудитслужби України на IV квартал.

Аудит спрямований на проведення аналізу і перевірки законності та ефективності формування і виконання місцевого бюджету. Робитимуть ревізію департаментів та управлінь міськради, а також збиратимуть інформацію в установах, організаціях та підприємствах, які отримували кошти місцевого бюджету та використовували (отримували) комунальні ресурси.
Контрольний захід планують завершити в лютому наступного року.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також