У місті атомників на дорогах стало безпечніше

946 0

Ми у соцмережах:

У місті атомників на дорогах стало безпечніше

Ситуація з аварійністю на автодорогах Вараша має тенденцію до покращення, стверджує місцева поліція.

Поліцейські проаналізували ситуацію за рік, що минув. На вулично-дорожній мережі міста було зареєстровано 56 дорожньо-транспортних пригод, а це -  на 16 % менше, ніж за аналогічний період попереднього року.

Основні причини автопригод, скоєних у 2019 році, це перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть та найнебезпечніше - керування транспортним засобом у нетверезому стані (8 випадків).

Упродовж року вони склали 1933 адміністративних матеріалів за порушення Правил дорожнього руху, з них 95 — за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення за фактами керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Відносно пішоходів винесено 35 постанов про адміністративні правопорушення

Поліцейські Вараського відділу провели комплекс заходів, спрямованих на посилення профілактики дорожньо-транспортного травматизму, поліпшення організації дорожнього руху та контролю за дотриманням Правил дорожнього руху його учасниками.

З метою підвищення рівня обізнаності громадян у сфері безпеки дорожнього руху та формування відповідальної поведінки на дорозі організовувались флешмоби, уроки, лекції, бесіди. У навчальних закладах «копи» проводили заняття з вивчення Правил дорожнього руху України, особливо - правил безпечної поведінки пішоходів і велосипедистів на дорозі, популяризували  використання пішоходами та велосипедистами світловідбиваючих елементів.


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також