У Млинові поховали воїна Олександра Коптюха, який загинув, обороняючи від ворога Харків

1625 0

Ми у соцмережах:

У Млинові поховали воїна Олександра Коптюха, який загинув, обороняючи від ворога Харків

У воїна залишилась вагітна дружина та двоє дітей.

Олександр Коптюх народився у 1991 році, у ранньому віці його разом з братом та сестрою усиновили. З дитинства хлопець ходив у храм, паламарив. За розповіддю рідних, завжди мріяв про військову службу. У 2010 році підписав контракт із ЗСУ та служив у Криму. Після окупації його росіянами повернувся додому, а в 2015 році пішов воювати у зону АТО. З перших днів російсько-української війни тримав оборону Харкова, де і загинув.  

Пресслужба Рівненської єпархії УПЦ повідомляє: сьогодні  клірики  звершили чин похорону новоспочилого воїна Олександра Коптюха, рідного брата протоієрея Миколи Коптюха, настоятеля церкви у селі Стовпин Корецького району. 

Хоронили воїна соборно: благочинний Дубенського округу протоієрей Сергій Новосад, благочинний Млинівського округу протоієрей Василій Іванейко, протоієрей Олександр Посільський, брат загиблого Микола Коптюх та прибуле духовенство. Заупокійна молитва зібрала сестер Млинівського Свято-Вознесенського жіночого монастиря, велику кількість небайдужих жителів району, військових, представників влади. 
У слові проповіді отець Олександр Посільський висловив слова співчуття батькам та подякував спочилому воїну за жертовність, любов до ближніх, до Батьківщини. Поховали воїна Олександра у рідному Млинові, де він виріс та жив разом з дружиною та дітьми. Вічна пам’ять та Царство Небесне …


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також