У підприємниці з Рівного конфіскували екскаватор

1224 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У Рівному 26-річну директорку товариства з обмеженою відповідальністю судили за підробку офіційних документів щодо привезеного з-за кордону екскаватора.

У лютому 2022 року на територію України через Волинську митницю ввезли екскаватор колісний JCB. Директорка товариства подала необхідні документи для розмитнення транспортного засобу комерційного призначення.

Після перевірки та запитів до Польщі й Німеччини, у товаросупровідних документах були встановлені розбіжності щодо відправника та одержувача митного товару.

- Підприємниця вчинила дії, спрямовані на переміщення товару комерційного призначення вартістю 458 500 грн через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, подавши митному органу документи, що містять неправдиві відомості,йдеться в матеріалах справи.

Згідно з рішенням суду першої інстанції, 26-річну обвинувачену зобов’язали заплатити 687 749 грн штрафу. Крім того, у неї мали конфіскувати екскаватор. Однак, жінка з цим не погодилася й звернулась зі скаргою в Рівненський апеляційний суд, але той залишив рішення без змін. Конфіскований транспортний засіб буде задіяний у найбільш затребуваній сфері.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також