У Польщі в ДТП потрапили мешканці Березнівщини: жінка загинула

1342 0

Ми у соцмережах:

У Польщі в ДТП потрапили мешканці Березнівщини: жінка загинула

Учора в Польщі місті Ханча в автотранспортну пригоду потрапив автомобіль із українськими реєстраційними номерами. Двоє людей загинули та ще двоє постраждали. Що це громадяни України - підтвердили в Міністерстві закордонних справ. Двом постраждалим зараз надається медична допомога.

Мікроавтобус Mercedes, за кермом якого перебував 25-річний водій з Рівненщини, злетів із дороги в кювет та врізався в дерево. Пасажирів затиснуло в салоні. Рятувальники з допомогою гідравлічного інструменту розрізали кузов, що їх звідти витягнути. 

Медики «швидкої» на місці події констатували смерть двох людей - 25-річної жінки та 24-річного чоловіка. Це – українці.

Як стало відомо «Рівне Медіа», за кермом мікроавтобуса був 25-річний мешканець Березного, брат відомого у тому краї перевізника. Загибла жінка – із села Колодязне, що на Березнівщині. Крім того, водія та 35-річного пасажира мікроавтобуса госпіталізували у тяжкому стані.

- Українські консули взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами, готують репатріацію тіл загиблих, - повідомили в МЗС України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також