У Радивилівському районі – знову кривава ДТП

2996 0

Ми у соцмережах:

У Радивилівському районі – знову кривава ДТП

Вдруге за кілька днів на трасі Київ-Чоп у Радивилівському районі гинуть люди.

 

Близько 15-ї сьогодні, 14 листопада, між селами Гаї-Лев`ятинські та Крупець водій автомобіля «Citroen» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Авто зіткнулося із вантажівкою.

Унаслідок ДТП водій авто, 26-річний спортсмен Олег Жох, який 8 разів був чемпіоном світу, отримав травми, у тяжкому стані його доставили до лікарні. Його 50-річний батько та ще один пасажир, 33-річний тернопільський спортсмен Андрій Пушкар, загинули на місці.

Андрій Пушкар — український спортсмен-рукоборець, тренер, заслужений майстер спорту України, багаторазовий чемпіон України, Європи та світу. Він був 15 разів чемпіоном світу, 16 разів — чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів. В Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів. 

Слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та рятувальники продовжують працювати на місці ДТП, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Нагадаємо, що у суботу поблизу Пустоіванного Радивилівського району трапилася подібна ДТП: водій буса виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у вантажівку. Загинув водій та два пасажири мікроавтобуса. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також