У Рівне приїхала «дівчина на мільярд»

1308 0

Ми у соцмережах:

У Рівне приїхала «дівчина на мільярд»

Сьогодні в Рівному відбувся один з найбільших заходів для ІТ-сфери Рівного - зустріч з топовою спеціалісткою в ІТ, народною депутаткою "Голосу" Кірою Рудик.

На зустрічі зібралося близько сотні айтішників, яких цікавить подальша доля ІТ-бізнесу, його перспектив в Україні та Рівному зокрема. Депутка поділилася основними секретами для невеликих стартапів:

- Моя порада що робити маленьким стартапам, щоб стати успішними: вірити у себе, мати гарних партнерів, підтримувати один одного в ІТ-спілці та залучати інвестиції у своє місто. Українські ІТ-спеціалісти ідуть з нашої держави. Але згодом вони повертаються, бо насправді в Україні доволі сприятлий клімат для їхньої роботи: невеликі податки, хороші зарплати та велика кількість людей, які є фахівцями в ІТ.

Організатор заходу, керівник партії "Голос" на Рівненщині Роман Денисюк каже, що це лише перша така зустріч. Надалі в Рівне приїжджатимуть й інші цікаві особистості, професіонали та успішні люди, які допомагатимуть рівнянам у правильній організації процесів у власних галузях. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також