У Рівне з’їдуться активні школярі – на півфінал конкурсу «Відкривай Україну»

1554 0

Ми у соцмережах:

Лев Левицький

Рівненські школи беруть участь у цьому проекті віднедавна, а тепер організатори конкурсу хочуть провести півфінал, на який у Рівне з’їдуться школярі з усіх районів.

Проект «Відкривай Україну» - навчальний і залучає учнів 7-11 класів, які через інтерактивну платформу вчаться вирішувати актуальні проблеми. На першому етапі – проблеми своєї школи, наприклад.

Завдяки проекту команди шкіл з різних областей мають змогу втілювати власні ідеї за допомогою проектного менеджменту.

Організатор проекту – благодійним фонд «З країни в Україну», заснований у 2014 році волонтерами-однодумцями, які розробляють культурно-просвітницькі проекти.

На півфіналах, які проходитимуть одночасно в усіх обласних центрах, журі обиратимуть по одній команді з кожного регіону, яка презентує найкращий соціальний або культурний концепт. Переможці півфіналів візьмуть участь у фіналі у Києві, а ті, хто переможе у фіналі, зможуть відвідати країни Європи.

З проханням допомогти провести захід у Рівному організатори звернулися до Рівненської облради. Представник фонду Лев Левицький на засіданні гуманітарної комісії облради попросив депутатів допомогти з приміщенням та транспортом. Алла Черній, голова комісії та директорка Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, запропонувала провести півфінал у стінах її інституту. А ось щодо автобусів, то питання лишилося відкритим. Використати шкільний транспорт, зазначили депутати, буде складно.

Дарія Борисович.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також