У Рівненському районі подружжя пенсіонерів ошукали на 20 тисяч гривень

985 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Від візиту двох невідомих чоловіків, які пропонували придбати електроінструменти, жителі села Городище ще досі не можуть оговтатися. Лише коли ті залишили обійстя та сіли в авто, подружжя зрозуміло, що позбулося 20 тисяч гривень.

До будинку пенсіонерів на автомобілі бордового кольору під’їхали двоє чоловіків із характерною етнічною ознакою. Вони почали пропонувати 71-річному господареві купити електродриль. Спочатку її вартість становила тисячу гривень, тож пенсіонер погодився. Та продавці різко «підняли» ціну та озвучили вже суму у п’ять тисяч гривень. І навіть на цю пропозицію подружжя погодилось. Тож обоє пішли до будинку по кошти. Чоловіки ж постійно супроводжували господарів та спілкувалися з ними.

Як усе сталося — пенсіонери не розуміють. Та коли «гості» залишили подвір’я, через деякий час подружжя отямилося. Тоді й з’ясувалося, що вони віддали аферистам 20 тисяч гривень. До того ж, інструменту теж не придбали.

За фактом шахрайства поліцейські розпочали досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Правоохоронці застерігають громадян, особливо осіб похилого віку, не впускати до оселі чи на подвір’я незнайомих та підозрілих громадян, а також не вступати з ними в розмову.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також