У Рівненському зоопарку з’явився новий житель

2935 0

Ми у соцмережах:

У Рівненському зоопарку з’явився новий житель

Колекція хижих птахів Рівненського зоопарку поповнилася ще одним мешканцем – маленьким совеням, яке врятували від смерті небайдужі жителі села під Рівним.

 Про це повідомила рівненська зоозахисниця Алла Лосік:

«Маленька історія про маленьке Совеня. Великий Олексин, Катя (на фото) знайшли під деревом Совеня. Через групу КітПес знайшлись небайдужі, до подальшої долі вухастика. Вели консультації з орнітологами із Рівненського зоопарку, пані Вірою та з міста Дніпра Вероніка Конкова щодо наших дій».

За словами Алли Лосік, мами совеняти так і не знайшли. Саме пташеня було виявлене на місцевості, де дуже активний рух людей та свійської худоби. Також там знайшли ще одне совеня, яке, на жаль, було вже мертвим.

«Було прийнято рішення доставити Совеня в Рівненський зоопарк, під опіку людей, які мають доглянути, вигодувати, а з належним віком, відпустити на волю. Сподіваємось, що наше совенятко виживе і зможе жити на теренах нашої прекрасної Рівненщини. Дякую кожному за участь в цій історії. Будьте уважні до життя, яке поруч, ми його частина, а наше завдання, захистити, вберегти життя, природу, - бо це безцінний дар Всесвіту», - резюмувала зооактивістка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також