Пожежі на Золотіївській: у середу вночі підпалив будинок, а у четвер - літню кухню, щоб нікому не дістались (оновлено)

5280 0

Ми у соцмережах:

Пожежі на Золотіївській: у середу вночі підпалив будинок, а у четвер - літню кухню, щоб нікому не дістались  (оновлено)

У середу вночі 53-річний чоловік з вулиці Золотіївської спершу виніс стареньку маму з будинку, а потім його підпалив, нібито, через майновий спір. Рятувальники тоді пожежу загасили. А сьогодні він підпалив літню кухню.

Вогнем була охоплена двоповерхова літня кухня. Через сильне полум'я існувала загроза поширення вогню на поряд розташовану господарчу будівлю та житловий будинок. 

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.

На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи. Пожежу загасили понад дві години. Вогнем знищено дах та перекриття будівлі. До гасіння було залучено три одиниці техніки ДСНС та 12 рятувальників. 

Причиною цієї пожежі на Золотіївській вдруге знову став підпал. Нагадаємо, що у  середу вночі 53-річний чоловік, який живе у цьому господарстві, спершу  виніс стареньку маму з будинку, а  потім його підпалив, нібито, через майновий спір. Рятувальники тоді пожежу загасили, а жінку передали лікарям. Чоловік розповів поліцейським , чому хотів палити дім.  Сусіди тепер не на жарт перелякані: вони бояться, що чоловік одного разу може спалити усю вулицю, якщо його не покарають за ці підпали. 

Читайте також: Пожежа у Рівному: чоловік підпалив будинок на Золотіївській

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Світлина від Головне управління ДСНС у Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також