У Рівному кондуктор вигнала з тролейбуса пасажира, бо «смердів» (ВІДЕО)

6817 0

Ми у соцмережах:

У Рівному кондуктор вигнала з тролейбуса пасажира, бо «смердів» (ВІДЕО)

У Рівному по дев’ятій вечора виник конфлікт в салоні тролейбуса №11 між кондуктором та чоловіком, який хотів скористатися послугою перевезення. Тролейбус прямував до торгових центрів.

 Свідком події стала журналістка «Рівне Вечірнє».

Чоловік мав при собі великі сумки, був одягнутий бідно й виглядав недоглянутим. Одразу, як зайшов, голосно запитав, який номер тролейбуса. Йому відповіли, але він, очевидно, не почув, тому що почав кричати:

-          Який номер, питаю?! Мені 90 літ!!!

Він сів на одне із задніх сидінь тролейбуса і звідти одразу втекли пасажири. Оскільки вільних сидячих місць в салоні більше не було, то вони продовжили стояти. Кондуктор закликала їх зайняти сидячі місця, адже в період карантину стоячих пасажирів в тролейбусі бути не повинно. Потім вона зрозуміла,чому пасажири не хочуть повертатися на свої місця.

-          Вийдіть з тролейбуса негайно, від вас йде неприємний запах, смердить від вас! – озвучила вимогу вона.

Чоловік у відповідь почав кричати, щоб кондуктор не виганяла його, бо не має права. Він у масці і йому 90 років. Він закликав її «не брати гріх на душу». Між ними виникла словесна перепалка.

Тролейбус зупинився і його водій не рушав з місця, аж поки 90-літній пасажир не вийшов з нього і стоячі пасажири не зайняли свої місця ззаду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також