У Рівному мітингували рідні захисників – хотіли бачити Шакирзяна

11613 0

Ми у соцмережах:

У Рівному мітингували рідні захисників – хотіли бачити Шакирзяна

Рідні захисників з Рівного та активісти проводили акцію біля міської ради.

Люди просили, щоб місто виділяло більше грошей на підтримку Збройних сил України, а ремонти можуть почекати.

До активістів вийшов керівник міста, секретар ради Віктор Шакирзян, який дав обіцянку, що з міського бюджету продовжать виділяти гроші на армію.

Загалом у 2023 році з бюджету міста на видатки пов’язані з воєнним станом було передбачено 367 з половиною мільйонів гривень. В тому числі, 55 мільйонів гривень на субвенції для 26 підрозділів ЗСУ на придбання необхідної їм техніки, обладнання та спорядження.

- Як ви знаєте, 150 мільйонів гривень з міського бюджету було перераховано в обласний бюджет на потреби оборони Рівненщини. На соціальну підтримку захисників і захисниць, членів їхніх сімей та родин загиблих наших героїв спрямовано більш, як 57 мільйонів гривень. Виділялися гроші на всі можливі речі, які сприяють обороні. Зокрема, на облаштування оборонних рубежів Рівного, підтримку підрозділів правоохоронних органів, підрозділ ДСНС, видатки на транспортне забезпечення військових, потреб територіальної оборони та цивільного захисту населення, - сказав присутній Віктор Шакирзян.

Також той поділився, що за його дорученням зараз розробляють додаткові заходи з підтримки українських військових та їх родин.

- Можу твердо пообіцяти, що Рівненська міська рада і у подальшому робитиме все можливе для того, аби наші захисники і захисниці, їх родини, військовослужбовці, які проходять лікування після поранень, ветерани отримували всю можливу підтримку та пошану. Для цього мною було ініційовано розробку програми під назвою «Герої. Армія. Рівне», яка включатиме в себе додаткові заходи, щодо забезпечення українських військових та їхніх родин необхідною їм підтримкою, а керівники міських управлінь і департаментів отримали доручення скоротити всі необов’язкові видатки для того аби акумулювати максимальну кількість коштів і спрямувати їх на підтримку Збройних Сил України, - пообіцяв секретар міської ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також