У Рівному на бойове чергування заступив новий спецавтомобіль

1989 0

Ми у соцмережах:

У Рівному на бойове чергування заступив новий спецавтомобіль

Жодна надзвичайна ситуація не повинна зменшувати оперативну міць Служби порятунку. Навпаки під час подолання складних загроз рятувальники консолідують усі сили для протистояння небезпеці.

Саме задля посилення підрозділів Державна служба з надзвичайних ситуацій України продовжує оснащення новою сучасною технікою та передовим обладнанням. Днями на бойове чергування заступив спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль середнього типу (САРМ-С) на базі Volkswagen Crafter 35.

Парк автомобільної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Рівненській області поповнився новим надбанням, незамінним під час виконання завдань за призначенням під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Він оснащений сучасним гідравлічним, електричним, пневматичним та іншим обладнанням, ношами для перенесення постраждалих, засобами освітлення і стабілізації аварійних об’єктів.

Крім того, нове обладнання дозволяє проводити пошук постраждалих у задимленому приміщенні.

Отримана техніка дасть змогу оперативніше реагувати на надзвичайні події, швидше ліквідовувати їх наслідки та своєчасно надавати допомогу постраждалим.

За повідомленням ГУ ДСНС України у Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також