У Рівному на День закоханих побралися Капелюшник з Білосніжкою та ще 34 пари (ФОТО)

1618 0

Ми у соцмережах:

У Рівному на День закоханих побралися Капелюшник з Білосніжкою та ще 34 пари (ФОТО)

Актори Рівненського театру ляльок, Юлія Гольонко та її чоловік Олексій особливо та креативно узаконили свої стосунки на початку 12 року спільного життя та долучитися до Всеукраїнського марафону "Кохання поза часом". Під час церемонії одруження гості та запрошені, мали змогу побувати в справжній казці.

 До святкування долучилися рідні та гості у костюмах найрізноманітніших героїв казок та мультфільмів, які так обожнюють діти. 

Церемонія відбулася за всіма традиціями. Дружки молодих у костюмах мультяшних героїв розстелили перед їхніми ногами традиційний український рушник. Після цього Юлія та Олексій обмінялися обручками. Атмосфери додала пісня "Многая літа" у виконанні гостей казкових молодят. А також отримали приємний подарунок від Рівненського керівництва ДРАЦС. 

Символіка символікою але найголовніше, це - відчувати. Вирішили, що на початку 12 року спільного життя настав час узаконити наші стосунки. Чому саме сьогодні? Чому саме ця дата? Розчарую, саме так співпало. Адже вибирали з-поміж сьогоднішньої та ще іншої дати, але подумали, що нашим донечкам буде цікавіше саме сьогодні, - розповідає акторка Рівненського театру ляльок, Юлія Гольонко. 

До слова, саме сьогодні, в день всіх закоханих,  у Рівненській області планують розписатися 79 пар, у Рівному - 17 пар. А ще поєднати свої долі 7 пар планують у Рівненському будинку культури. Серед традиційних пар є і такі, що вирізняються креативністю, а також молоді пари де наречена чи наречений є іноземцями. 

Наталія БУРЧЕНЯ

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також