У Рівному презентують книгу іванофранківки про кохання

1552 0

Ми у соцмережах:

Марія Ткачівська

Викладачка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Марія Ткачівська наступної п’ятниці, 21 березня, презентує у Рівному свій новий роман «Тримайся за повітря».

Книга вийшла друком у «Клубі сімейного дозвілля». У ній – про перше кохання, яке стало для героїні Соломії і першим розчаруванням.

 

«Художник Андрій був для неї єдиним, а вона для нього — однією з багатьох. Тож коли трапилася можливість поїхати на заробітки в Португалію, Соломія довго не думала. Але добре там, де нас нема: Португалія одразу ж починає випробовувати Соломію на міць. Виснажлива дорога, нелюдські умови проживання та тяжка робота у теплицях сеньйора Родріґеса з ранку до ночі — закордонний рай виявляється справжнім пеклом. Останньою краплиною стає раптова хвороба Соломії. І тієї миті, коли здається, що чекати на допомогу немає від кого, з’явиться він. Той, хто допоможе втриматися там, де так легко впасти», - йдеться в анотації до книги.

 

53-річна Марія Ткачівська – кандидатка філологічних наук та завідувачка кафедри іноземних мов і перекладу Прикарпатського університету, а також поетеса та письменниця, яка стала лауреаткою кількох престижних літературних премій та конкурсів в Україні.

У Рівному презентація роману Марії Ткачівської відбудеться у книгарні «Є», що на вулиці Короленка,2. Початок – о 18.30. Вхід вільний.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також