У Рівному продовжують інвестувати у спідвей

1171 0

Ми у соцмережах:

У Рівному продовжують інвестувати у спідвей

У Рівному відбувся Міжнародний турнір з нагоди 60?річчя спідвею. Цього разу на місцевому мототреку змагалися 14 спортсменів з України, Польщі, Латвії та Угорщини.

Перемогу в гонках цього разу здобув спідвеїст з Угорщини Норберт Магоші. "Срібло" і "бронза" змагань залишилися у Рівному — друге місце посів Марко Левішин, третє — Віталій Лисак. До слова, останній гонщик отримав і Кубок голови ОДА — за волю до перемоги.

В рамках відзначення 60?річчя спідвею голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко передав для рівненського спідвейного клубу новий мотоцикл для юніорів, придбаний за кошти обласного бюджету.

— Забагато спідвею не буває, тому ми продовжуємо інвестувати у спорт! Подарований мотоцикл для юніорів — чи не єдина можливість стартувати на чемпіонатах Європи і світу зі спідвею. Мотоцикл з об’ємом двигуна 125 куб. см — один з найпотужніших такого класу, — розповів Олексій Муляренко.

До спортивної події приурочили і подарунок від Рівненської міськради — мотоцикл GM 500, який вручив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови Рівненської ОДА 2019 рік на Рівненщині оголошено Роком спідвею. Адже 60 років тому, а саме 24 травня 1959 року, в Рівному відбулися перші змагання зі спідвею.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також