У Рівному прооперувати футболіста, який під час тренування зламав ногу

1430 0

Ми у соцмережах:

У Рівному прооперувати футболіста, який під час тренування зламав ногу

Асистента головного тренера рівненського "Вереса" Миколу Лапка успішно прооперували після отриманої травми. Він травмувався під час тренування минулої суботи.

Операцію у Рівненській обласній клінічній лікарні проводив палкий фанат "червоно-чорних", лікар Сергій Пєчніков. Витрати на лікування взяв на себе клуб. Наразі Микола Лапко почувається добре.

- Це сталося минулої суботи на тренуванні. В нас кожне тренування - дуже серйозне. На пиво не граємо. Це ж професійний спорт. Тренери теж беруть активну участь. Я, наприклад, постійно виконую тренувальні вправи разом із футболістами. А футбол - контактний вид спорту. Завжди є стики. Завжди можна травмуватися.

Зламав дві кістки. Велику і малу гомілкові. Зараз почуваюся вже краще. Перебуваю у лікарні у Рівному. Мене прооперували. Вставили металеву пластину. З нею доведеться жити до року часу. Упродовж найближчого місяця пересуватимуся на милицях.

У лікарні навідує адміністратор нашої команди, Анатолій Коломієць. Інші телефонують. Хотіли б прийти, але в медзакладі діють карантинні обмеження. Тому відвідувачів зараз особливо не пускають. - сказав Микола Лапко в коментарі інформаційній службі НК «Верес».

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також