У Рівному раптово помер волинський депутат

2609 0

Ми у соцмережах:

Роман Карпюк

На 57 році пішов з життя Роман Карпюк, депутат Волинської.обласної ради, керівник фракції "Сила і Честь", ректор "Академії рекреаційних технологій і права", очільник регіонального представництва Національного олімпійського комітету України.

Поліція Рівненщини повідомила РВ, що депутата знайшли мертвим у Рівному біля історичного парку "Городище Оствиця". Він лежав на парковці біля автомобіля КІА. Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка експерти не знайшли. Він приїхав на змагання, бо на Оствиці у Рівному проходив чемпіонат з ловлі риби на мормишку. Його тіло відправили в морг на судово-медичнку експертизу, яка і встановить остаточну причину смерті чоловіка.

- Його гаряче, небайдуже серце несподівано зупинилося на 57-му році життя просто під час спортивних змагань. Багатогранна і цілеспрямована особистість, чоловік твердої волі і великої душі, безвідмовний товариш, надійний соратник, мудрий наставник, чесний колега, людина слова і чеснот - таким Роман Петрович назавжди залишатиметься у нашій пам’яті, - йдеться у повідомленні Волинської обласної ради.

Колеги депутата висловили співчуття близьким Романа Карпюка.

- Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і друзям з приводу тяжкої втрати, - зазначили у Волинській облраді. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також