У Рівному шукають претендентів на здобуття міської літературної премії

719 0

Ми у соцмережах:

У Рівному шукають претендентів на здобуття міської літературної премії

Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради повідомляє, що до 11 лютого приймаються пропозиції щодо претендентів на здобуття міської літературної премії імені Уласа Самчука.

Міська премія імені Уласа Самчука в галузі літератури заснована на вшанування великого українського письменника, публіциста і громадського діяча Уласа Самчука (1905-1987рр.). Починаючи з 2013 року є найвищою в місті відзнакою і присуджується 20 лютого - до дня народження Уласа Самчука у розмірі 35  тисяч гривень. Премія є персональною, присуджується авторові один раз за життя.

На здобуття премії щорічно висуваються літературні твори, опубліковані окремими книгами чи в журналах, інших друкованих виданнях які вийшли друком протягом останніх трьох років, але не пізніш як за два місяці до їх висунення на здобуття премії.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття премії подаються органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, творчими спілками, культурно-мистецькими закладами, науковими та навчальними закладами, громадськими організаціями, самовисуванням.  Документи на здобуття премії подаються в управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради до 11лютого 2022 року за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 15, тел. 620783, email: turism70@ukr.net. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Для участі подаються :

- клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (колективу авторів);

- твори у друкованому вигляді ( не менше 3-х примірників);

- 2 рецензії на твір кандидата (кандидатів) на здобуття Премії;

- копії паспорта та ідентифікаційного номера претендента або, в разі коли є колектив авторів, - копії паспортів та ідентифікаційних номерів кожного члена колективу.

Ціє премією нагороджуються літератори, що народилися, проживають або тривалий час працювали в м. Рівному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також