У Рівному сьогодні вшанували бійця, який загинув від отриманих поранень

707 0

Ми у соцмережах:

фото - міської ради Рівного

На фасаді Рівненського ліцею №8 відкрили дошку пам’яті випускнику закладу Олегу Ільїну, який віддав своє життя у боротьбі з ворогом.

Як розповіли у міській раді, Олег Ільїн народився 21 лютого 1982 року в місті Рівне. Після здобуття середньої освіти, продовжив навчання у Рівненському кооперативному економіко-правовому фаховому коледжі. Життєві обставини склалися так, що в 2012 році переїхав жити в с. Весняне тоді Корецького району. 
 
Із 2016 року за контрактом служив у лавах Збройних Сил України. В 2018 році одружився, разом із дружиною виховували троє дівчаток. 
 
На жаль, 29-30 березня 2022 року виконуючи бойове завдання на Луганському напрямку Олег отримав поранення від ракетно-бомбового удару та потрапив до лікарні. Олег Ільїн помер 17 червня 2022 року у військовому шпиталі від отриманих поранень.
 
- Наш обов’язок зберігати пам’ять про наших Героїв, адже своїми життями вони закрили шлях ворогу, який прийшов на нашу землю. Вічна пам'ять і шана Герою України! 
 Встановлення меморіальних дошок загиблим захисникам України на закладах загальної середньої освіти у Рівненській громаді відбувається відповідно до програми "Рівне - місто Героїв", - додав секретар міської ради Віктор Шакирзян.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також