У Рівному тимчасово повернули маршрутки

3389 0

Ми у соцмережах:

У Рівному тимчасово повернули маршрутки

Для підсилення роботи великогабаритних автобусів, які курсують у Рівному замість скасованого маршруту №39, випустили частину малогабаритних автобусів.

Цю інформацію Суспільному 15 грудня підтвердив керівник департаменту інфраструктури і благоустрою Руслан Гудима.

Він пояснив, що це тимчасове рішення і воно пов’язане із тим, що великі автобуси не усі на маршрутах.

- Є питання по перевізнику, по переможцю, які ми хочемо з’ясувати. З понеділка повернеться керівник транспортного управління, будемо дивитись, у який спосіб будувати стосунки з цим перевізником. Будемо дивитись і шукати саму проблематику з понеділка-вівторка, чому так стається. Поки підтримуємо ті маршрути, сказав Гудима.

Як уточнив Суспільному представник управління транспорту Дмитро Царук, у перевізника, який працює на маршруті сполученням Північний — Ювілейне, проблема із нестачею водіїв. Відтак на маршрут №6 випустили три маршрутки, аби пасажири могли дістатись у пункт призначення. Ці маршрутки також їздять із табличками №6.

Нагадаємо, що з 1 грудня у Рівному на скасовані маршрути №39 та №49 вийшли автобуси великої місткості №6 та №4. Через тиждень їхньої роботи пасажири розповідали, що відчувають незручності через інтервали руху цих автобусів, які сягають пів години.

У профільному департаменті припустили, що відбувається "момент притирання" , і з часом ситуація має стабілізуватись. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також