У Рівному триває масштабний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

1247 0

Ми у соцмережах:

У Рівному триває масштабний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

У різних локаціях Рівного починає діяти масштабна благодійна ярмарка на підтримку Збройних ил України.

Зібрані кошти організатори планують спрямувати на придбання вкрай необхідного для наших захисників на передовій ударного дрону «Кажан». Вартує такий дрон близько шестисот тисяч гривень.

- Ярмарки проходять на п’яти локаціях. Неймовірна кількість людей залучена. Продукцію передавали з різних громад нашої області. Кожна господиня, яка готувала вдома, ділилася з нами. В нас більше трьох тисяч великодніх спечених пасок. Ми задіяли також дошкільні заклади нашої громади, де як педагоги, так і дошкільнята допомагали, передавали різну продукцію. Дуже надіємось, що усе продамо за сьогодні, але якщо ні, то продовжимо продавати ще завтра, 14 квітня по тих же локаціях, яких в нас п’ять. Тому працюємо далі на спільний результат, я впевнена, що нам усе вдасться, - розповідає депутат від партії “Рівне Разом” Катерина Марчук.

Отже, впродовж двох днів усі охочі можуть під час ярмарку придбати пасхальну атрибутику, різноманітну традиційну до цього свята випічку та м’ясні вироби. Ярмаркові локації розташовані біля торговельного центру «ЦУМ», на ринку біля «Пересопниці», на ринку «Сагайдачний» «На Щасливому» біля ТЦ «Happy.MALL».

Проводять такий ярмарок на підтримку ЗСУ волонтери громадської організації “Рівне Разом” вже не вперше. Окрім цього, благодійники регулярно доставляють гуманітарну допомогу жителям, які постраждали від війни. Мова йде про внутрішньо переміщених осіб, поранених бійців, дітей та інших людей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах. Окрім цього, волонтери передавали на фронт автомобілі, у яких завжди була гостра потреба, антидронові рушниці, засоби інтернет-зв’язку та інші необхідні речі.

Очільник громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян розповідає, що зараз головна мета кожного українця - зробити все можливе аби допомогти нашим бійцям у боротьбі з ворогом.

Ми не можемо залишатися осторонь, коли українські захисники щодня борються за мир і свободу в нашій державі, ризикують своїм життям, захищають від ворога кожне місто та село, кожну вулицю, кожен будинок. Ми повинні щодня, щогодини, щохвилини допомагати, підтримувати наші Збройні Сили. Будь-яка допомога зараз вкрай важлива на передовій. Кожна гривня може врятувати життя наших воїнів. Саме тому такі благодійні акції необхідно проводити якомога частіше. Маємо об’єднатися та робити усе можливе аби забезпечити нашу армію найнеобхіднішим: зброєю, їжею, медикаментами, військовою амуніцією. Лише так ми зможемо здолати ворога. Тому закликаю всіх приходити на благодійний ярмарок, запрошувати своїх друзів, родичів, близьких, знайомих та жертвувати гроші на Збройні сили України. Я впевнений, що разом ми зможемо усе”, - зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, долучилось до ярмарку, принісши свою випічку та інші наїдки, відразу декілька сотень рівнян. Тому з впевненістю можна сказати, що цей Великодній благодійний ярмарок стане для нашого міста наймасштабнішою акцією на підтримку ЗСУ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також