У Рівному вийшов тизер серіалу «СЛАБО?»

999 0

Ми у соцмережах:

У Рівному вийшов тизер серіалу «СЛАБО?»

У Рівному зняли серіал «СЛАБО?», прем’єру обіцяють у березні.

Минулого року студенти та випускники з НУВГП випустили пілотну серію, аби перевірити реакцію аудиторії, розповідає менеджерка проєкту Іванна Грищенко:

«Після того, як ми презентували пілотну серію в Рівному, то зрозуміли, що люди хочуть продовження. На даний момент відео зібрало більше 50 тисяч переглядів у YouTube і безліч коментарів із проханням другої частини. Ми загорілися ще більше ідеєю, але вирішили зробити щось масштабніше, як результат – повноцінний серіал».

Роботу над сценарієм розпочали навесні на початку карантину. Упродовж зйомок вносили правки, змінювали, частково його дописували. Знімали його у Рівному, Луцьку та Львові.

«Є три лінії героїв і за сюжетом вони живуть в різних містах. Минулого року знімали лише в Рівному, зараз уже три міста, а в майбутньому плануємо об’їздити всю Україну, хоча люди з різних міст кличуть уже», - розповідає Богдан Ніколайчук, один із авторів та режисерів серіалу.

Усього вийшло 7 серій по 15-20 хвилин у середньому.

«Основні зйомки тривали біля 6-ти тижнів, але пізніше були ще додаткові зйомки деяких сцен. Так як ми знімаємо на телефон, то в технічному плані це не створює стільки проблем, як зйомка на камеру», - каже оператор Стас Ляшко.
 

Читайте також по темі: У Рівному знімають серіал для молоді


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також