У Рівному знімають серіал для молоді

2297 0

Ми у соцмережах:

Фото з Instagram

У Рівному вийшов трейлер серіалу «Слабо?», який зняли рівненські студенти.

Зйомки проходили в Рівному, Львові та Луцьку, звідки й добирали акторів. Про це повідомляють на офіційній сторінці серіалу в Instagram.

Раніше на You0Tube вийшов фільм «Слабо?», який самі автори вважають пілотною версією. Особливість серіалу в тому, що його знімали на IPhone.

«Opti.global стали одними з тих, хто зацінили нашу двіжуху і окрім надання фінансів, також забезпечили наші кадри значною кількістю автомобілів. Ми ганяли на них по нічному Львову, катались до локацій, а деякі таксисти взагалі отримали  роль», - зазначають автори в дописі.

Менеджерка проєкту Анжела Пась розповідає, що ідея зняти серіал з'явилась у студентів НУВГП спонтанно:

"Двоє хлопців Богдан і Стас раптом вирішили зняти серіал. Спершу випустили фільм, а тепер вийшов серіал. Хлопці пишуть свою музику, знімають свої фільми".

Згідно із сюжетом, персонажі отримують щоденник, який може змінювати майбутнє:

"Щоденник ми показуємо як можливість, яку часто шукають люди. Люди часто кажуть, що в нас погана влада, що не вистачає роботи, погана країна, немає можливості реалізуватись. Ми показали, що буде, якщо таку можливість людям дати. Спойлер: ми хочемо показати, що насправді думки та сприйняття людини впливають на майбутнє", - розповідає Анжела Пась.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також