У Рівному вийшов у рейс відремонтований тролейбус

1099 0

Ми у соцмережах:

фото - Рівнеелектроавтотранс

У суботу, 19 жовтня, із середнього ремонту після граничного пробігу 90 тис. км, вийшов на лінію тролейбус «Шкода» №114. При виконанні ремонтних робіт тролейбуса провели заміну зовнішньої обшивки кузова оцинкованою бляхою, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем. ь Також замінили ізоляційне покриття підлоги салону, замінили обшивку спинок та сидінь салону, засклили дверні створки та лобові вікна.

Про це повідомляє Рівнеелектроавтотранс. Крім того, у тролейбусі замінили внутрішню обшивку стелі та боків салону спеціальним покриттям «техноплит». Підлогу салону замінили водостійкою фанерою та спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздобили алюмінієвим кутником. В салоні тролейбуса встановили нові поручні.

Також на тролейбусі було замінили на нові передні шини та замінили колісні диски, встановили новий компресор та карданний вал, амортизатори підвіски, замінили на нові склоочисники, встановили нові плафони для освітлення салону, фари, елементи зовнішнього освітлення та нові акумуляторні батареї.

На тролейбусі відремонтували каркас кузова, здійснили ремонт механічного, електричного та пневматичного обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту. Після закінчення ремонту тролейбус пофарбували.

фото - Рівнеелектроавтотранс

фото - Рівнеелектроавтотранс


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також