У Рівному вкрали кисневу трубку для операційної обласної лікарні

1658 0

Ми у соцмережах:

У Рівному вкрали кисневу трубку для операційної обласної лікарні

Мідна труба була встановлена для того, щоб подавати кисень в операційну Рівненської обласної лікарні хірургічного корпусу. Це вже вдруге за рік на Рівненщині.

 Про це повідомляє Суспільне.

Як розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, головний енергетик обласної лікарні виявив, що невідомий вкрав кілька метрів мідної труби, якою кисень подають у хірургічний корпус.

"Поліцейським повідомили, що перед початком операції в хірургічному корпусі виявили, що не подається кисень в операційну, яка не є основною. Обстежуючи цілісність системи подачі кисню, в підсобному приміщенні зовнішньої частини обласної клінічної лікарні виявили відсутність орієнтовно трьох метрів мідної трубки", – зазначила Оксана Юрченко.

Вона зазначила, що на місце викликали слідчо-оперативну групу. Речниця Нацполіції області Марія Юстицька факт підтвердила та зазначила, що наразі правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом крадіжки, поєднаної із проникненням. Такий злочин карається тюрмою на строк від трьох до шести років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також