У Рівному — взірцева чергова частина. Міністр сказав

2112 0

Ми у соцмережах:

У Рівному — взірцева чергова частина. Міністр сказав

На зустріч із керівництвом управління МВС України в Рівненській області та ознайомлення з роботою чергової частини міністр Юрій Луценко витратив лише десять хвилин. Та побачене його приємно вразило. Зокрема, кімната зберігання зброї — сучасна та обладнана за всіма вимогами.

— Це й справді ідеальна чергова частина, — сказав Юрій Луценко. — Навіть незважаючи на відсутність електронної карти оперативної обстановки. Такої кімнати зберігання зброї я також ще не бачив. Будемо «підтягувати» й інші області України під цей взірець.

Скаржилися на відсутність житла У Костопільському райвідділі міліції Юрій Луценко провів прийом громадян. Людей прийшло чимало. Питання переважно стосувалися житлових проблем міліціонерів та працевлаштування. А один із відвідувачів попросив міністра приcкорити розгляд кримінальної справи. Міністра також запитали, чи вдалося розшукати замовника та виконавця підпалів 8 автомобілів, які сталися у Костополі ще наприкінці 2007 року. У відповідь почули, що нині перевіряється причетність трьох підозрюваних до скоєння цих злочинів.

Подарував автомобілі та відкрив пам’ятник У Володимирці міністр відкрив щойно збудоване відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ з обслуговування адміністративних територій Володимирецького, Зарічненського районів та Кузнецовська, а також пам’ятник Георгію Побідоносцю перед цією будівлею. І виконав ще одну приємну місію — вручив ключі від семи автомобілів представникам служб УМВС та спецавтомобіль для перевезення спецконтингенту — Володимирецькому райвідділу міліції. Начальник обласного управління міліції Ярослав Голомша у відповідь сказав: — Мені надзвичайно приємно, що з рук міністра, нашого земляка, ми в цьому році отримали ключі від 33 автомобілів, понад два мільйони гривень на добудову відомчої лікарні та на житло для працівників міліції та їхніх сімей. Таким чином, вдалося поліпшити матеріально-технічний стан місцевого міліцейського відомства. Сподіваюся, своїми діями ми виправдовуємо довіру керівництва МВС.

Голомша — «спроба номер три» — На жаль, не з першого, а лише з третього разу мені вдалося підібрати гідного керівника на Рівненщину, — зізнався Юрій Луценко. — Але тепер я впевнений, що вибір зробив правильний. Ярослав Голомша — людина професійна, совісна, небайдужа. Ці три речі дають дуже хороший результат. Тепер я спокійний за «тили». Я хоча раз на місяць, та приїжджаю сюди, і дуже важливо, щоб міліція була взірцевою саме там, де могили твоїх батьків, де твої друзі, однокласники, заводчани. Сьогодні я чую чимало відгуків про покращення роботи рівненської міліції. Дуже сподіваюся, що ці позитивні слова не дадуть колегам розслабитися та спочивати на лаврах, а стануть стимулом для ще результативнішої роботи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також