У Рівному загинув пенсіонер, чоловік та немовля - в лікарні

1454 0

Ми у соцмережах:

У Рівному загинув пенсіонер, чоловік та немовля - в лікарні

На перехресті вулиць Чорновола-Карнаухова у Рівному сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох авто на іноземній реєстрації, а смертельна автопригода - вулиці Грушевського.

На перехресті вулиць В’ячеслава Чорновола та Миколи Карнаухова водій автомобіля «Volkswagen Golf», 32-річний рівнянин, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із автомобілем «Mercedes E 200» під керуванням 23-річного жителя міста Радивилів.  Водій «Volkswagen» отримав переломи ребер та був госпіталізований до лікарні.

У салоні «Mercedes», крім водія, перебували батько із немовлям, мешканці Рівного. У шестимісячної дитини медики діагностували забій голови та госпіталізували для додаткового обстеження. Загрози життю і здоров’я немовляти немає. Решта учасників автопригоди  не постраждали.

Крім того, близько о пів на восьму вечора дорожньо-транспортна пригода сталася і на вулиці Михайла Грушевського у Рівному. 19-річний рівнянин наїхав автомобілем «Audi» на 72-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці. Пішохід отримав важкі травми і був госпіталізований у медзаклад. Втім, попри надану необхідну медичну допомогу, життя пенсіонеру врятувати не вдалося, через кілька годин він помер.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчими проводяться досудові розслідування. Двоє водіїв відповідно до результатів медичних перевірок були тверезі. У водія «Volkswagen» відібрали зразки крові на предмет сп’яніння, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також