У Рівному затриманому за хабар поліцейському повідомили про підозру

1045 0

Ми у соцмережах:

У Рівному затриманому за хабар поліцейському повідомили про підозру

Слідчі Рівненського райуправління поліції повідомили 43-річному жителю Здолбунова про підозру за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі.

Оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснює Рівненське управління Департаменту внутрішньої безпеки НП України.
За скоєний злочин і адмінправопорушення у нині підозрюваного поліцейські вилучили два авто: «Volkswagen Transporter» 11 серпня у рамках кримінального провадження за фактом зберігання наркотичних речовин, «Volkswagen Crafter» – наступного дня за керування у стані сп’яніння.
18 серпня, близько 11:20, аби вирішити питання повернення транспортних засобів здолбунівчанин у службовому кабінеті надав дізнавачу 1100 доларів США.
Правоохоронці злочин задокументували, з місця події вилучили 11 купюр номіналом по 100 доларів США. 43-річного жителя міста Здолбунів затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
У рамках кримінального провадження йому повідомлено про підозру за частиною 3 статті 369 Кримінального Кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне йому може загрожувати до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також