У Рівному змагаються гімнастки зі всієї України

1377 0

Ми у соцмережах:

У Рівному змагаються гімнастки зі всієї України

Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Золота осінь" стартував у спорткомплексі Рівненської спортивної школи №4. На участь у ньому зареєструвались 750 учасниць. За кількістю гімнасток – це рекорд змагань. Турнір триватиме три дні

23 листопада за перемогу боротимуться майстрині спорту. Найкраща у цій категорії гімнастка отримає грошову винагороду, еквівалентну тисячі доларів, повідомляє Суспільне. Цього року турнір "Золота осінь" зібрав рекордну кількість гімнасток, розповідає організаторка змагань Марина Болба. На турнір приїхали учасниці з усіх областей України.

 
Організаторка турніру "Золота осінь" Марина Болба:
– Це вже 12 турнір, цього року найбільше – 750 учасниць. Це 65 команд з усієї України. Не лише у Рівному є клуб "Золота осінь", це ще місто Здолбунів, Костопіль. У нас 7 відділень. З усіх відділень в області у нас виступає 70 наших гімнасток. Рівненських близько 30 спортсменок.
 
Судять гімнасток члени журі також зі всієї України. Головна суддя змагань Катерина Барановська з Києва розповідає: турнір, який нині триває у Рівному, щороку відкриває нові таланти. На цих змаганнях гімнастки готується до чемпіонатів України та Європи.

Сьогодні, 22 листопада, на турнірі змагаються найменші учасниці. У суботу та неділю у Рівному очікують вже титулованих гімнасток – це чемпіонки різних змагань та майстрині спорту, які виступають збірну України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також