У Рівному зоозахисники створили фотовиставку безпритульних тварин (ВІДЕО)

712 0

Ми у соцмережах:

У Рівному зоозахисники створили фотовиставку безпритульних тварин (ВІДЕО)

Майже сотню світлин безпритульних котів і собак, які зараз перебувають у міському стерилізаційному центрі або на перетримці у волонтерів, розмістили на виставкових стендах у Рівному. Захід організували зоозахисники, його мета — показати тварин, які шукають дім.

Фотовиставку проводять втретє і, за словами співорганізаторки Іннеси Шишкіної, після кожної з них рівняни активніше надають прихисток безпритульним тваринам.

- Їх понад 100 представлено, насправді їх є набагато більше. Ми дуже надіємось на те, що багато людей побачить наших підопічних та вибере не купувати тварину, а прихистити безпритульну, дати їй шанс на нормальне життя, — розповіла Суспільному Іннеса Шишкіна.

- У мене в центрі пройшли за пів року 163 собаки після стерилізації, безпритульні, а 65 з них знайшли господарів, тобто це великий показник. Мало того що вони стерилізовані, а вони ще й мають своїх господарів, — уточнила директорка стерилізаційного центру Тамара Сиротинська.

- Люди підходять і цікавляться тваринами — хтось хоче собі котика взяти, хтось — собачку. Прийшли мої знайомі, кажуть: треба батьків сюди привести, бо вони шукають собі хорошого друга. Собаки або коти, які пожили на вулиці, потім дуже вдячні, вірно служать, захищають свою родину, поводяться дуже пристойно, так, ніби вони все розуміють і відчувають, — розповідає співорганізаторка виставки "Хвостаті друзі" Тетяна Кравчук.

У такому форматі у центрі Рівного виставка "Хвостаті друзі" пробула один день. Надалі її перенесли на територію краєзнавчого музею. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також