У Рівному з‘явився шеринг електросамокатів VZHOOH (ФОТО)

7841 0

Ми у соцмережах:

У Рівному з‘явився шеринг електросамокатів VZHOOH (ФОТО)

Затори у центральній частині Рівного відтепер не проблема, адже у місті запрацював перший вільний прокат електросамокатів. Із цікавою альтернативою громадському транспорту виступила компанія VZHOOH. Кожен, хто хоче орендувати електросамокат, має встановити мобільний додаток «VZHOOH» («Вжух»), на якому позначені місця, де вони знаходяться.

 — Наразі, наші електросамокати розміщені на центральних вулицях Рівного, проте ми активно працюємо, щоб збільшити зону покриття для наших вжухерів (прим. ред. «вжухери» — користувачі компанії VZHOOH). Стандартних місць розміщення немає. Завдяки такому підходу люди можуть швидко знайти самокат у будь-якій точці покриття. Сам електросамокат після використання потрібно залишати у «червоній зоні» додатку із дотриманням правил паркування. Його не можна кинути посеред вулиці, щоб самокат заважав іншим. Всі ці речі ми контролюємо. Додаток сам просить клієнта зробити фото у місці, де самокат був залишений. Взагалі, шерінг електросамокатів — це ціла культура, що об‘єднує поціновувачів комфортного пересування містом та екологічного стилю життя, — розповідає представник компанії Андрій.

Тарифи VZHOOH поділяються на дві категорії:

- з понеділка по четвер ціна за хвилину — 2,50 грн;

- з п'ятниці по неділю + святкові дні — 2,90 грн;

Розблокування самокату становить 9 грн.

Компанія надає 10 хвилин безкоштовного катання на самокаті з розблокуванням, щоб людина змогла оцінити усі переваги альтернативного транспорту.

Цінності компанії полягають у забезпеченні альтернативного екологічного транспорту в місті та зменшення вуглецевого сліду в країні та світі. VZHOOH — це зручний, доступний кожному, безпечний та максимально стильний транспорт майбутнього. У компанії дбають про клієнтів, тому у всіх користувачів VZHOOH застраховані життя, здоров'я та відповідальність перед 3-ми особами.

Команда VZHOOH показує, що транспорт може бути з душею.

Соц.мережі бренду:

Instagram: https://instagram.com/vzhooh.ukraine

Facebook: https://www.facebook.com/vzhooh.ukraine


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також