У самопроголошених ДНР та ЛНР підняли вік «мобілізованих»

1162 0

Ми у соцмережах:

У самопроголошених ДНР та ЛНР підняли вік «мобілізованих»

Ворог продовжує «мобілізацію» на тимчасово окупованих територіях.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти збільшують віковий ценз «військовозобов’язаних» – з 55 до 65 років.

На окупованих територіях Луганської області по місцевому телебаченню вже оголосили мобілізацію місцевого населення, а на Донеччині відбувається чергова хвиля.

До лав російської армії активно залучають студентів. Зокрема, всіх учнів Луганського залізничного технікуму офіційно викликають до навчального закладу для проведення «реєстрації». Тим, кому вже виповнилося 18 років, особисто телефонує директор училища. Аналогічна ситуація в Луганському медичному університеті – у закладі оголошено про обов’язкове прибуття та реєстрацію студентів старших курсів.

Зазначають, що «мобілізовані» вирізняються вкрай низьким морально-психологічним станом та мають застаріле спорядження: екіпірування зразка 1974 року, захисні шоломи 1971 року випуску.

Серед особового складу поширюються чутки та панічні настрої, викликані великими втратами особового складу – на окуповані території постійно прибувають важкопоранені та вантажі з тілами. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також