У Сарнах ремонтують фонтан, який понівечили вандали

986 0

Ми у соцмережах:

У Сарнах ремонтують фонтан, який понівечили вандали

Хулігани навмисне пошкодили систему подачі води.

Сарненська міська рада інформує про роботу міських комунальних служб, які займаються благоустроєм міста. Зокрема, днями їм довелося лагодити місцевий фонтан, який "постраждав" від рук вандалів. Окрім того, навели лад і на квіткових клумбах:

 - Впродовж останнього тижня працюють над тим, аби оновити газонну траву по всій протяжності пішохідної зони вулиці Широкої. Далі перекопують землю на узбіччях центральної алеї, підсипають пісок, глину і чорнозем, забирають залишки старої рослинності. 

Клумби пропололи і висадили нові квіти по сезону. А фахівці КП «Екосервіс» та «Житлосервіс» скошують трав'у на прилеглих до багатоквартирних житлових будинків територіях та у паркових зонах.

 - А ще проводиться ремонт центрального фонтана, вартістю близько п’яти тисяч гривень. Адже доводиться лагодити його після вандалів, що навмисне понівечили конструкцію подачі води. Просимо берегти майно комунальної власності! Нехай все, що робиться щоденно старанними кропіткими зусиллями комунальників, дарує віру у швидке наближення спокійного мирного життя нашої громади у вільній Україні, після ПЕРЕМОГИ у війні, - додають в міській раді.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також