У школі змінили директора, який керував 15 років

3723 0

Ми у соцмережах:

Віталій Шолудько - на фото праворуч

Костопільська ЗОШ №3 у 2020 році з новим керівником.

Новий 2020 рік для педагогічного колективу Костопільської загальноосвітньої школи №3 розпочався з представлення нового керівника навчального закладу. До педагогів завітали голова Костопільської районної державної адміністрації Олександр Коваль, голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук, радник голови райради Наталія Беляновська та голова профспілки працівників освіти району Лариса Головачик.

Слова вдячності за багаторічну плідну працю та злагоджену результативну роботу педагогічного колективу прозвучали від гостей на адресу Віталія Шолодька, який майже 15 років очолював навчальний заклад. Сергій Ткачук вручив йому грамоту Рівненської обласної ради, як знак високої оцінки діяльності керівника закладу освіти.

Керівники району представили нову директорку школи - Олену Цимбалюк, що стала переможцем конкурсу, проведеного відділом освіти Костопільської райдержадміністрації на заміщення вакантної посади керівника загальноосвітнього навчального закладу. Пані Олена  упродовж багатьох років працювала у школі на посаді заступника директора, тому, як ніхто інший, знає актуальні потреби педагогічного, учнівського колективів та має чітко сформовану стратегію розвитку навчального закладу.

Гості висловили свою підтримку та готовність до тісної співпраці з новопризначеною директоркою школи, побажали успішної та результативної праці педагогічному колективу на чолі з новим керівником. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також