Вартість традиційної куті (мак, горіли, мед, крупа) коштуватиме понад 300 гривень.
– Кутю люди беруть перед святами. Зазвичай на одну родину беруть до пів кілограма. Оскільки пшениця подорожчала, то кутя подорожчала на 5-10 гривень, – розповідає продавчиня Ольга.
Серед м’ясної продукції користуються попитом сиров’ялені бочки. Вартість складає 300 гривень за кілограм.
Печені вироби з м’яса коштують в середньому 384-400 гривень за кілограм.
Невід’ємною стравою різдвяного столу є хрін до м’яса. Його вартість складає 250 гривень.
Вартість мандарин з Італії, Туреччини та Грузії становить 80-100 гривень за кілограм. Мандарини з Іспанії коштують 110 гривень за кілограм.





