У суді Кравчук визнав свою вину

363 0

Ми у соцмережах:

У суді Кравчук визнав свою вину

Рівненський міський суд виніс вирок колишньому керівнику Тресту зеленого господарства Олександру Кравчуку за хабарництво. Посадовця викрили на отриманні 18 тис. грн від клієнта за безперешкодний продаж по заниженій вартості декоративних хвойних рослин, які перебували у власності підприємства.

Керівника КП «Трест зеленого господарства» Олександра Кравчука викрили під час одержання 18 тис. грн неправомірної вигоди за безперешкодний продаж туй за заниженою вартістю, які перебували у власності підприємства

У Рівненській міській раді повідомили, що сприяли викриттю Олександра Кравчука й «надалі планують боротися з корупцією в комунальних підприємствах і закладах». На період досудового розслідування підозрюваного тимчасово відсторонили від посади й призначили замість нього Олександра Курадовця, який і досі виконує обов’язки керівника.

У суді Олександр Кравчук беззаперечно визнав свою вину та уклав відповідну угоду з прокурором, повідомляє ZAXID.NET.

Суддя Наталія Діонісьєва визнала посадовця винним у прийнятті пропозиції та отримання неправомірної вигоди службовою особою. Вона призначила покарання -  34 тис. грн штрафу без права обіймати посади в органах місцевого самоврядування упродовж одного року. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Додамо, що Олександр Кравчук став виконувачем обов’язків Тресту зеленого господарства у квітні 2023 року після того, як з попереднім керівником Ігорем Романчуком не продовжили строк дії контракту. До того Олександр Кравчук працював головним інженером в установі.

Читайте також: Кравчук у Рівному попався на туях


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також